Om te kunnen relaxen in je BMW moeten er natuurlijk wel een aantal voorzieningen zijn waar je van kunt profiteren. Als eerste willen we je aanraden om zeker goede hoofdsteunen te regelen of de bestaande op een goede manier af te stellen. Alleen op deze manier zul je ergonomisch kunnen zitten. Andere dingen om te kunnen relaxen nemen we hieronder met je door. 

Entertainment in je BMW

Het stukje entertainment onderweg is natuurlijk erg belangrijk. Dat kan op vele manieren, maar een beproefde is natuurlijk een goede audioinstallatie. Deze is uit te breiden met een videoinstallatie, dat is leuk voor de kinderen op een lange rit naar de vakantiebestemming. Ook een stuk rustiger zo achterin. Je kunt heerlijk genieten van je lievelingsmuziek. Het is mogelijk om te gaan voor cd´s of een usb-stick, maar tegenwoordig zien we ook vaak een Spotify waar mensen in de auto naar luisteren. De meeste moderne auto´s hebben trouwens ook internet, waardoor er gemakkelijk gestreamd kan worden. Ook is het mogelijk om albums te downloaden in Spotify, zodat je niet altijd internet aan hoeft te zetten wanneer je muziek wil luisteren. 

Studentchauffeur in eigen BMW

Als je gewoon in eigen land een rit moet maken waarbij het niet wenselijk is of gewoon veel makkelijker om zelf niet te rijden, dan kun je gebruikmaken van de diensten van een Studentchauffeur. Dit is een student die naast de studie werkt. Zo is het mogelijk om voor een relatief laag bedrag per uur (dus geen vast contract!) een chauffeur voor je te hebben rijden. Dit is een van de beste manieren om al werkende van A naar B te reizen. De file lijkt wel niet meer te bestaan zo. Het is trouwens mogelijk om de chauffeur je in je eigen BMW rond te laten rijden. Zo bespaar je als ondernemer ook veel geld!

Blijf ons volgen en lees onze leuke blogs. Dan rij je steeds lekkerder in je BMW.