Klaas Visser BMW

Makkelijk in je BMW van A naar B

Geplaatst op

Veel ondernemers en particulieren zijn gebaat bij een privé chauffeur, alleen dit is wel een kostbare investering vaak. Tenminste zo was het vroeger. Maar nu is alles anders geworden door de komst van een nieuwe expert. Wie dat is? Dat nemen we graag met je door; lees verder om het allemaal te ontdekken. Heb je nog wel tijd over, check dan ook onze andere artikelen. Je zult er geen spijt van krijgen. Bovendien zijn ze ook nog gratis ook!

Een nieuwe expert om van te profiteren

Vroeger was het zo dat de privé chauffeur alleen weggelegd was voor wereldleiders. Mensen van hoge statuur, bijvoorbeeld ook directeuren en ambtenaren. Dit is allemaal veranderd met de komst van een nieuwe expert. We stellen aan je voor degene die het voor jou mogelijk gaat maken om ook een privé chauffeur te hebben, we hebben het hier over de studentchauffeur. In vele gevallen kan deze expert deze rol vervullen. Maar het kan net zo goed zijn dat deze chauffeur een particuliere chauffeur is, voor als je bijvoorbeeld naar Schiphol wil met je auto omdat je op vakantie gaat, maar dat je niet wilt dat de auto er weken geparkeerd staat, zodat je dus eigenlijk liever wil dat de auto terug gaat naar je woning. De chauffeur die we dus met jou bespreken kan dat allemaal voor jou regelen.

De kosten van een voordelige chauffeur

Natuurlijk ben je benieuwd waarom deze chauffeur zo voordelig is in vergelijking met de ouderwetse chauffeurs. In feite is de verklaring hiervoor heel eenvoudig: je kunt deze chauffeur voor een relatief laag bedrag per uur inhuren. Het gaat hier om een parttimer, een student die naast zijn studie als chauffeur bij verdient. Op deze manier is het mogelijk om voor een laag tarief te rijden. Daarnaast is het ook nog eens een keer mogelijk om in je eigen auto rond gereden te worden, plus natuurlijk het voorbeeld wat we zojuist noemde van met de auto naar Schiphol. Je zit dus op geen enkele manier vast aan contracten. Wel is het mogelijk om op gezette tijden een afspraak te maken met je favoriete chauffeur.

Zijn deze chauffeurs bekwaam?

Het gaat hier om chauffeurs die zeer zeker bekwaam zijn in het rijden voor zakelijke klanten. Ze zijn dus met andere woorden bekend met de zakelijke conventies. Dat werkt een stuk lekkerder. Het is een groot voordeel voor je klanten om gebruik te maken van een directiechauffeur, zo kun je ze bijvoorbeeld van het station halen en naar het hotel laten rijden. Ook samen je rond laten rijden door de chauffeur is een goede manier om een zakelijke relatie op te bouwen. Bovendien kun je overleggen. Misschien moet je wel samen naar een zakelijke afspraak met een gezamenlijke klant. Allemaal mogelijkheden die deze chauffeur hier biedt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Autofans kunnen hun hart ophalen hier op klaasvisserbmw.nl. Jij ook! Check onze leuke blogs over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ klaasvisserbmw.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden