Klaas Visser BMW

Stijlvol de weg op: BMW plus directiechauffeur

Geplaatst op

Het is nog altijd een misverstand dat diepgeworteld aanwezig is in de zakenwereld: de gedachte de directiechauffeur een dure investering zou zijn. In deze blog gaan we je uitleggen dat de realiteit anno nu toch een stukje anders in elkaar zit. Namelijk dat de rol van directiechauffeur prima uitgevoerd kan worden door een studentchauffeur. Wat is dat nu weer? Lees snel verder in deze blog en laat je inspireren door de voorbeelden. 

Wat houdt een betaalbare directiechauffeur precies in? 

Er zijn tal van voordelen verbonden aan de diensten van een directiechauffeur, dat weten veel mensen. Maar we sommen ze toch nog even voor je op ter herinnering: 

  • De chauffeur zorgt ervoor dat jij niet op de weg hoeft te letten, zo kun je op een veilige manier met je werk bezig zijn. Stel je voor dat er dringende zaken zijn op kantoor, dan is het wel fijn om daar niet tijdens het rijden (wanneer je je focus op de weg moet hebben) daarmee in je hoofd te zitten. Zo krijg je problemen waar je niet op zit te wachten. In plaats daarvan helpt de directiechauffeur je met rijden, zodat jij achter in de auto kunt werken. 
  • De chauffeur brengt je klant desgewenst zonder problemen naar het vliegveld of station, of haalt ze daar vandaan. Wanneer je kiest voor een chauffeur die bekend is met de omgeving, dan kan deze ook enige tips geven waar het een en ander te beleven is. Dit is een grote service naar eventuele klanten uit het buitenland. 

Dit zijn voordelen die je niet graag laat liggen! 

Studentchauffeur als directiechauffeur 

Voor veel ondernemers is de directiechauffeur een bijzonder grote aanwinst. Maar het feit wil dat er een bijzonder voordelige soort chauffeur bestaat, namelijk de Studentchauffeur. Deze chauffeur werkt parttime naast de studie, maar heeft wel een cursus gehad om goed te kunnen rijden in zakelijke context. Hij of zij is dus echt op de hoogte van de conventies die gelden. Daarbij is de chauffeur per uur in te huren en werkt op basis van een gereduceerd tarief. Laat je verrassen door het profijt wat je hier allemaal nog meer van kunt hebben. 

De voordelen van de studentchauffeur zijn echt groot, zowel voor beginnende als grotere ondernemers. Blijf ons volgen en lees al onze leuke blogs! Dan ben je altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van zaken doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Autofans kunnen hun hart ophalen hier op klaasvisserbmw.nl. Jij ook! Check onze leuke blogs over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ klaasvisserbmw.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden