Klaas Visser BMW

Waarom elk bedrijf een epoxyvloer zou moeten hebben

Geplaatst op

Een epoxyvloer is aan te passen naar de eisen van bedrijven. Dat is een van de belangrijkste redenen waarom deze vloer bij allerlei soorten bedrijven past. Bijvoorbeeld in een fabriek net als in een magazijn of werkplaats, maar ook in garages en showrooms. Dat heeft te maken met de werkzaamheden die hier worden verricht, maar ook met de uitstraling en mate van belasting van de vloer. Ontdek hier alle redenen waarom een epoxyvloer zo geschikt is voor bedrijven in vele branches.

Zwaar belastbaar en vloeistofdicht

Een belangrijke reden waarom een epoxyvloer geschikt is voor bedrijven is dat deze zwaar belastbaar is. Het is een vloer die wat dat betreft zelfs sterker is dan beton en onder meer bestand is tegen zwaar materieel, zware machines en voertuigen. Bovendien is de belastbaarheid door te trekken naar de bestendigheid tegen allerlei chemicaliën, zuren en oliën.

Modern decoratief en naadloos design

Waarom een epoxyvloer nog meer een goed idee is voor bedrijven? Het betreft hier een vloer die over een strak en decoratief design beschikt. Kies de kleur die je wilt en voeg extra kleuren toe om je logo op de vloer te zien of om lijnen of pijlen aan te brengen. Kleurvlokken erbij? Ook dat is een optie bij het plaatsen van epoxyvloeren. De vloer krijgt hiermee een speelse look, maar zorgt er eveneens voor dat vuil en stof minder snel zichtbaar zijn.

Onderhoudsvriendelijk

Bedrijven hebben geen belang bij een vloer waar om de zoveel tijd groot onderhoud voor nodig is. Dat kost namelijk tijd en geld, maar zorgt ook voor onderbreking van de werkzaamheden. Waarom een epoxyvloer dan geschikt is? Epoxyvloeren zijn vloeren die een onderhoudsvriendelijk karakter hebben en simpel zijn schoon te maken. Grote oppervlakken zijn wat dat betreft het beste schoon te maken met een boenmachine.

Over ons

Autofans kunnen hun hart ophalen hier op klaasvisserbmw.nl. Jij ook! Check onze leuke blogs over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ klaasvisserbmw.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden