Klaas Visser BMW

Wat zijn de beste Duitse auto’s?

Geplaatst op

Duitsland is het land met de meest elegante, robuuste en luxueuze auto’s ter wereld. Dit land stampt auto’s uit de grond die ieder een andere rijervaring met zich meebrengen. Daarom gaan we in deze blog naar de beste Duitse automerken kijken. Goedkoop een Duitse auto huren? Neem dan eens hier een kijkje: goedkoop auto huren Rotterdam

Mercedes

Mercedes wordt in dit rijtje gezien als de auto voor de directeur of accountmanager. Een elegante wagen die ervoor zorgt dat mensen je serieus nemen. Het is knap dat Mercedes zo lang zo’n status van topkwaliteit heeft weten te behouden. Het zijn ontzettend betrouwbare auto’s met krachtige motoren. Dit merk heeft in 1885 een van de eerste auto´s gebouwd en alleen daarom hebben we al veel respect voor het merk. Wil je van elegant naar stoer en over-the-top? Dan kun je eens kijken naar de Mercedes AMG modellen. Wat een ongelofelijk mooie samenwerking is dat zeg.

BMW

BMW is het type auto dat geliefd is bij zowel de directeur, als de jonge drabber die stoer wil doen. BMW maakt namelijk geweldig stoere auto’s met een brommende motor onder de kap. In Europa is er een titanenstrijd tussen Mercedes en BMW. Als Mercedes rijder zweer je bij Mercedes en als BMW rijder blijf je BMW trouw. 

Audi

Audi is net als mercedes een vrij elegant merk. Het staat voor de precisie die Duitse autofabrikanten onderscheidt van andere landen en wordt geroemd door zijn luxe en comfort. Je hebt verschillende modellen, maar eigenlijk kosten ze allemaal net iets meer dan Jan Modaal gewend is. Hierdoor kan Audi de status behouden van luxueus merk, en toch spelen met verschillende prijsklassen. 

Volkswagen

Volkswagen is het voertuig van het volk. Tegenwoordig komen er steeds duurdere modellen, maar Volkswagen doet zijn naam eer aan. Het lijkt wel of iedereen een Volkswagen Golf of Polo bezit. In elke woonwijk zie je ze staan. Deze modellen zijn al decennialang populair en dat zal misschien nog wel een tijdje zo blijven. Om de zoveel jaar krijgen deze auto’s een make-over, zodat het aanspreekt op de tijd.

Gerelateerde berichten

Over ons

Autofans kunnen hun hart ophalen hier op klaasvisserbmw.nl. Jij ook! Check onze leuke blogs over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ klaasvisserbmw.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden